2011. június 26., vasárnap

Aszpikos saláta



Hozzávalók:
25 dkg zöldborsó konzerv
25 dkg kukorica konzerv
4 db főtt tojás
3 dl tejföl
1-2 kiskanál mustár
3-4 evőkanál majonéz
ízlés szerint - só,bors
1 cs étkezési zselatin
2 dl húsleves,vagy vegetás víz

Elkészítés :
-  szűrjük le a borsót és a kukoricát a levétől,és mossuk át víz alatt.
-  készítsük el az öntetett a többi hozzávalókból.
-  keverjük össze őket,és tegyük félre.
-  a húslevesbe keverjük el zselatint,főzzük fel , hűtsük langyosra, és keverjük a salátához
-  folpackkal kibélelt formába öntsük egy részét közepére sorba rakjuk a főtt egész tojásokat ,ennek tetejére ráöntjük a többi salátát és legalább 6-órára a hűtőbe dermesztjük
-  szeletelve tálaljuk










1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...