2011. június 8., szerda

Harcsafilé sajtos-joghurtos szószban sütve



Hozzávalók :
3 db. nagy szelet Afrikai - harcsafilé
0,5 l. natúr joghurt
30 dkg reszelt sajt
ízlés szerint : - só,bors,pirospaprika
kevés olívaolaj, 2 evk. liszt
1 tk. Kotányi smaragdzöld tengeri só zöld-növényi fűszerekkel
ha nincs ilyen,megteszi valamilyen hal fűszerkeverék is
Elkészítés :
A halfilét megmosom,leitatom róla a felesleges vizet,a fűszereket összekeverem,annyit amit ízlés szerint szeretnék használni. Ennek a felével befűszerezem a halakat,és 4 felé vágom a hal szeletet
Olívaolajat öntök egy kissé mély tepsibe vagy jénaiba,és sorba rakom a halszeleteket
Forró sütőbe 10 percig sütöm ,közben a joghurtot összekeverem a maradék fűszerekkel,és 2 evk lisztel
Kiveszem a halat a sütőből,és a felesleges olajat leöntöm róla,majd ráöntöm a joghurtos keveréket,és
végül megszórom a reszelt sajttal. Készre sütöm kb. 20 perc
Tálalásnál én párolt rizst főztem hozzá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...