2011. június 26., vasárnap

Majonézes újburgonya saláta

Hozzávalók .
1 kg újburgonya negyedelve
10 db keményre főtt tojás szeletelve
1-2 csomag petrezselyemzöld apróra vágva
0,5 l tejföl
1 kiskanál mustár
4-5 evk  majonéz
ízlés szerint -só,bors

Elkészítés :
-  megfőzzük a burgonyát,én párológépben pároltam
-  tegyük oda a tojásokat főni
-  közben készítsük el az öntetet a majonézből,mustárból,tejfölből,és a fűszerekből- ha megfőtt a   tojás,és a burgonya nincs más dolgunk,csak összekeverni az öntettel
-  végül adjuk hozzá a petrezselyemzöldet is ,és hűtőben hűtsük le tálalásig.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...