2011. június 24., péntek

Töltött fehérkenyér


Hozzávalók :
70 dkg . finom liszt
1 evk. burgonyapehely
1 evk lenmagpehely
2 teásk. só
1 teásk. cukor
2 evk. sütőtök magolaj ( sparban kapható)
3 dl. víz
2,5 dkg élesztő
1 db kis kocka fűszer vaj
egy marék reszelt parmezán sajt
1 szál mini szalámi csíkokra vágva 5 dkg (Lidliben vettem)
1 db mini  paprikás camembert sajt 15 dkg ( Lidliben vettem
1 db tojás
Elkészítése : 
- azonos a fehér- kenyérével, annyiban különbözik,hogy amikor a kenyér formáját alakítjuk,feltekerés előtt ráhelyezzük a szalámit,és a sajtot,és így tekerjük fel kenyér alakra.
Ezután követjük a fehér kenyér elkészítési fázisát tovább. lásd : az elkészítését a fehér kenyérnél .










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...