2011. november 26., szombat

Didergő saláta

AKI ELKÉSZÍTI A SALÁTÁT,EGY JÓ NAGY ADAG VITAMINBOMBÁT KAP!
Ami ilyenkor télen igen csak jól jöhet a szervezetünknek.
Hozzávalók:
0,5 kg savanyú káposzta apróra összevágva
Nem nyomkodjuk ki a levét!
4 db kisebb fekete retek csíkokra reszelve
20 dkg bármilyen füstölt sajt,szintén csíkokra vágva.
Elkészítés:
  Annyi a dolgunk,hogy jól összekeverjük az előkészített hozzávalókat,egy jól zárható tálba.
Egy napig érleljük hűtőben,bármilyen  sültes ételhez fogyaszthatjuk. Magában,vagy zsíros kenyérhez is kitűnő!
Sokáig el áll a hűtőszekrényben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...