2012. július 26., csütörtök

Epres-joghurtos parfé-bonbon





Hozzávalók:
50 dkg. friss eper
450 g. natúr joghurt
2-3 evk . méz
Elkészítés:
Az összes hozzávalót belerakjuk egy turmix gépbe,és összeturmixoljuk.
Szilikonos jég kockatartóba vagy csokibonbon formába öntjük.
Fagyasztóba rakjuk,és ha megszilárdult,tejszínhabbal kínáljuk.

8 megjegyzés:

  1. Nagyon jól néznek ki! Ha egyszer valóra váltanánk a blogos-kóstolós álmodat (én benne vagyok!) akkor ilyet is hozzál! ;-))

    VálaszTörlés
  2. Nagyon finom lehet! Igazán ötletes dinós formám nekem is van :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon finom lehet, és ötletes a formázása! :)

    VálaszTörlés
  4. Jópofa a forma és szép a színe is, biztos finom lehet :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jó ötlet, tuti kipróbálom!!!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...