2012. július 23., hétfő

Málna - Fagylalt



HOZZÁVALÓK:
15 dkg mascarpone
2 dl tejszín
1 dl tej
4-5 kanál porcukor
 Egy marék málna, fagyasztott is lehet

Elkészítése:
 A mascarponét az összeturmixolt málnával  elkeverjük,hozzáadjuk porcukrot és simára keverjük.
Hozzákeverjük a többi hozzávalót és a fagyi gépbe rakjuk.

Ha nincs fagyi gép akkor a tejszínt verjük habbá és úgy adjuk a többi hozzávalóhoz.
Rakjuk egy fém edénybe,majd a fagyasztóba és 4x 15 percenként elektromos habverővel keverjük át.
A többszöri kevergetéstől lesz a fagyi krémes állagú.

6 megjegyzés:

  1. Finomabbnál finomabb fagyikat gyártasz:)

    VálaszTörlés
  2. No ez biztos nagyon finom volt!Meg a citromfagyid is, meg a málnakrém levesed is!

    VálaszTörlés
  3. Újabb finom fagyirecept, nagyon finomnak látszik a képen! :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...