2013. május 6., hétfő

Zöldborsós, pulyka medalion




HOZZÁVALÓK:
 50 dkg pulyka medalion csíkokra vágva
20 dkg zöldborsó
1  nagy fej vöröshagyma, nagyobb kockákra vágva
  kevés olaj

Öntet a húsra:
10 kanál tejföl
3 db tojás
2 kanál sima liszt
ízlés szerint só, bors

TETEJÉRE:
Reszelt parmezán sajt

ELKÉSZÍTÉSE:

A csíkokra vágott húst egy kevés olívaolajjal összekevertem, sóztam ,borsoztam és beleraktam egy magas-falú hőálló kerámia tálba. Elosztottam a tál aljában a húst  és rászórtam a hagymát és a zöldborsót nyersen.
Összekevertem az öntethez valókat  és az elkészített húsosra öntöttem.
Reszelt parmezán sajttal szórtam be a tetejét és előmelegített sütőben készre sütöttem.
Krumplipürével tálaltam.








Jó étvágyat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...