2013. június 6., csütörtök

EPERKRÉM LEVES




Hozzávalók:
 0,5kg  darabolt eper
 0,5  liter tej
 2 deci tejszínhab
 5 dkg porcukor

Tálaláshoz :  VANÍLIÁS TEJSZÍN FAGYLALT

Elkészítése roppant egyszerű:
Az epret megtisztítjuk,feldaraboljuk és egy mély-tálba rakjuk.
Ráöntjük a tejszínhabot,porcukrot és össze turmixoljuk.
Végül hozzá turmixoljuk a hideg tejet és kész is van.
Hidegen fagyival tálaljuk.








Jó étvágyat!!

5 megjegyzés:

  1. DE jó:) Még nem ettem ilyet, de tetszik:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bármilyen gyümölcsből elkészíthető, üdítő friss leves , csak az a baj hogy nincs hozzá elég meleg:))

      Törlés
  2. Egyszer ettem eperlevest vendéglőbe, azóta is készülök készíteni. Ezt ki is próbálom, nagyon fincsi lehet.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...