2013. december 23., hétfő

Garnélarák, Hamis Ráksalátával




Hozzávalók :
Lidl-ben kapható garnélarák karikát
( Fagyasztóban szokott lenni )












Salátához:
50 deka szálasra reszelt répa
50 deka édes káposzta   finomra reszelve

Mártáshoz:
Fél liter tejföl
4-6 evőkanál majonéz
2 evőkanál jó minőségű mustár
Ízlés szerint : só, bors, citromlé

Elkészítése :
A garnélarákokat hűtőben kiolvasztjuk. kb 4-5 óra .
Más tenni valónk nincs ezzel mert a garnélák már el vannak készítve.

A salátához elkészítjük az öntetet, és összekeverjük az előkészített sárgarépával és káposztával.
Ha kevésnek találnánk a mártást keverjünk még, mivel a répa és a káposzta gyorsan felszívja.
Hütőbe rakjuk kb 2 órára hogy összeérjenek az ízek.
Végül a salátát tálaljuk a garnélarákokkal.

Jó étvágyat !






2 megjegyzés:

  1. Nagyon guszta előétel, a rák és a saláta is! :) Kívánok Neked és családodnak békés, áldott ünnepet! :)

    VálaszTörlés
  2. Hű, a tálalás nagyon megmozgatta a fantázáimat ! :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...