2013. december 21., szombat

Mézeskalácsok, gasztroajándéknak csomagolva





Hozzávalók 1 db agyalkához :
7 decis befőttesüveg
1 db szivacs gömb a fejének
1 db narancsos sárgás színű A4 lap , a szárnyaknak
1-1 db piros és sárga A4 lap a karikák kivágásához
Arany spré
Arany-ezüst csillámpor
Vatta a hajának
Szalag
2 db csillámos mű falevél
Ragasztópisztoly
Fekete és rózsaszínű filctollak

Angyalka készítése:


Vágjunk ki a két színű lapokból egy kisebb és egy nagyobb kört, cikk-cakk ollóval








Ragasszuk a befőttesüveg tetejére és oldalára, úgy hogy letudjuk zárni az üveget.




Rasszuk rá a fejét.






A fejére a vattából kialakított hajat és fújjuk le arany sprével és szórjuk be csillámporral.





Papírból vágjuk ki a szárnyakat, ragasszuk össze 2-2 , ez lesz az egyik szárny, erre a csillogós levelet és szórjuk be csillámporral. A ragasztós papírra rá fog ragadni a csillámpor. A hátulját fújjuk le arany sprével és szintén szórjuk be csillámporral.






Ragasszuk fel a szárnyakat az üveg hátuljára és fessünk neki szemeket, szájat, vagyis varázsoljunk neki bájos tekintetet.

Végül töltsük meg az üveget az elkészült mézeskalácsokkal.





Mézeskalácsokat Bianka lányom készítette 
a receptet ITT megtaláljátok





 Ha kedvet kaptatok készítsétek el , biztos siker, mindig nagyon örülnek neki :))

4 megjegyzés:

  1. Nagyon ügyesek vagytok, Bianka és Te! :) Képzeld, a csokidrazsés kekszedet üvegben összeállítottam a Tesómnak karácsonyra. Nagyon jól néz ki! :)

    VálaszTörlés
  2. A sütik és az üvegek is nagyon klasszak, ügyes vagy! :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...