2013. december 8., vasárnap

Sminkes torta Rubin S. Gabynak készítve

Engem ért az a megtiszteltetés, hogy Rubin S. Gabynak az Édesség csoport vezetőjének, és a
 Rubin konyhája blog írónőjének készíthetem el a szülinapi tortáját.
 Aki ismeri, az tudja, hogy nagy kókusz rajongó.
Nem is lehetne más ízű a torta, mint egy csokoládés piskótába töltött mascarponés- kókuszkrém.
Szívesen készítettem el a tortát, éppen most vitte el, nagyon örült neki!



Gaby fotója:



Gaby !
Isten éltessen sokáig !

Hozzávalók:
4 db tojásból készült csokoládés-piskóta 
A piskóta egy 30 x 25 x 5 cm-es tepsiben sült.

 Kókuszos mascarpone-krém, hozzávalói és elkészítése :
4 deci tejszínt 1 csomag zseléfix porral kemény habbá verünk.
25 deka mascarponét, kb 10-15 deka porcukorral (ízlés szerint ) habosra keverünk.
Összekeverjük a felvert tejszínhabbal és 15 deka kókusz reszeléket keverünk hozzá. 
Egy adag fondant készítettem a torta bevonásához és a díszek elkészítéséhez 




Gaby fotói :


 . . . . felvágva:

6 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...