2014. május 2., péntek

Citromfüves pisztráng



Hozzávalók :
4 db konyhakészre tisztított pisztráng
4 szál petrezselyemzöld
4 szál citromfű
Só, bors
Sütéshez:
kevés liszt és pirospaprika keveréke
olaj

Elkészítése :
A pisztrángot besózom, borsozom és a hasába rakok egy egy citromfüvet és petrezselyemzöldet.




Az olajat felteszem forrni és amikor már forr akkor a pisztrángokat egyesével beleforgatom a paprikás lisztbe és mind két oldalát megsütöm.



Köretnek , 3 db cukkinit kockákra vágok, sózom, borsozom és egy nagy méretű teflon edénybe kevés olívaolajat öntök és átsütöm rajta a cukkiniket.



Készítek hozzá még egy zöldfűszeres mártást is :


2 deci tejfölt összekeverek ízlés szerinti citromborssal, sóval és belekeverek apróra vágott metélőhagymát, medvehagymát , és kaport.


Jó étvágyat !




2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...