2014. október 12., vasárnap

Hawaii csirkemell


Hozzávalók :
2 kg csirkemell, vékonyra felszeletelve
12 szelet sonka
2 doboz körszeletes ananász
12 szelet szeletelt vékony trappista sajt
Sült csirke fűszer só, bors
Kevés olaj
Liszt

Elkészítése :
A felszeletelt csirkemelleket befűszerezzük, egyenként megforgatjuk lisztben mindkét oldalát.
Kevés forró olajban oldalanként félig átsütjük,
Ne süssük meg teljesen csak 1-2 percig , mert még a sütőben sülni fognak!
Elővesszünk egy nagyobb magasabb tepsit.
Először kirakjuk az alját félig megsült hús felével, majd erre rakjuk a sonka szeleteket felét és a sonkára kerülnek az egyik doboz ananász karikák, majd a tetejére a sajt szeletek fele.
Befedjük a másik adag hússal és hasonló módon rétegezzük, mint az előbb leírtaknál.
Ha jól dolgoztunk akkor két sor réteget kapunk és a sajttal fejeztük be a rétegezést.
Ráöntjük a sült húsból visszamaradt olajat, ami kb 1,5 deci, és felöntjük az egyik doboz ananászlé felével.
Forró sütőbe rakjuk és készre sütjük.

Vajas tejföllel kikevert krumplipürével tálaljuk, és ananász karikákkal díszítjük.

Jó étvágyat !





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...