2015. február 8., vasárnap

Miskolci Kocsonya Farsang 2015

Becherovka Miskolci Kocsonya Farsang 2015. február 5-8. között kerül megrendezésre Miskolc belvárosában. A rendezvény valamennyi szabadtéri programja ingyenes . Koncertek, kézműves és gasztronómiai vásár, vendéglátó egységek, őstermelői piac, népművészeti vásár. Az ország egyik legnagyobb gasztronómiai fesztiválja és vására. A fesztivál a farsangi időszakban kerül megrendezésre Miskolc belvárosában. Kirakodó vásárán több száz kézműves és gasztronómiai árus jelenik meg. Nincs kocsonyafesztivál igazi kocsonya nélkül , ezért a széles körű gasztronómiai kínálatban a kocsonya is fontos szerepet kap. Programkínálatában több tucatnyi koncert, számos gyermek- és családi program található - öt színpadon - , a karneváli hangulatot megidézve, melyek ingyenesen látogathatók. A fesztivál ideje alatt minden korosztály megtalálja az igényes és színvonalas szórakozási lehetőséget. A rendezvény február 5.-én 15:00 órától nyitja kapuit és 8.-án 18:00 óráig tart nyitva, melynek eseményei a miskolci Villanyrendőrtől (Kazinczy utca) a Szent István térig tartanak a főutcán, valamint a kapcsolódó területeken. Öt színpad kerül felállításra, melyeken már napközben megkezdődnek az események és késő estig (22:00 óra, szombaton 24:00 óra) tartanak. A színpadokon a hazai könnyűzenei élet legnépszerűbb előadói lépnek majd fel.A fesztivál valamennyi szabadtéri programja ingyenes.
A szöveg forrása: Miskolci Kocsonya Farsang

A hideg idő ellenére nagyon sokan látogattak el hozzánk.  Remélhetően mindenki jól érezte magát, és senki nem maradt kocsonya nélkül. Ma befejeződik a Kocsonya Farsang, és ha valaki nem tudott eljönni hozzánk, azokat jövőre nagy szeretettel várjuk. 
Az idén is hoztam nektek egy pár képet a farsangról, fogadjátok szeretettel.


Régi babák világa

Különleges időutazás ez a kiállítás, mely dédanyáink, ükanyáink gyerekkorába invitálja a szemlélőket. A kiállítás a Farsangon volt látható. Innen is hoztam nektek egy pár szép fotót.
 ........ és az idei kocsonyám receptjét a linkre kattintva elérhetitek !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...