2017. január 8., vasárnap

Mascarponés lazackrém



Hozzávalók:

10 dkg füstölt lazac

25 dkg mascarpone

frissen tört bors,só

3 evőkanál tejföl


Elkészítése:
A mascarponét kikeverjük a tejföllel,sózzuk és borsozzuk. 
Hozzákeverjük a lazacot és a tálalás előtt jól behűtjük.
Pirítósra kenve, citrommal megcsepegtetve tálaljuk.







Örömmel értesítelek benneteket, hogy a Borsodi Nyomda közreműködésével megjelent az első limitált példányszámú süteményes füzetem. A kiadványban a ti általatok legtöbbször olvasott sütemény receptek kaptak helyet. A süteményesfüzet, 14 receptet tartalmaz színes  illusztrált fotókkal 22 oldalon. A 5 -ös méretben ,küllemét tekintve hűen tükrözi a blogom jellegét. Ha szeretnétek megvásárolni a következő linkre kattintva megtehetitek.





Süteményesfüzet megvásárlása



  • Ha tetszik a blogom, iratkozz fel a rendszeres olvasók táborába és a FACEBOOKON is követhetsz!
    https://www.facebook.com/BibimoniReceptjei 

    Kövessétek az instagram oldalamat, ahol olyan fotókat is megosztok, amelyek a blogba nem fognak bekerülni, mint a fázisfotók és egyéb kulisszatitkok! A receptek a blogban mindig megtalálhatóak, azonos néven, a keresőben könnyen megkereshetőek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...