2017. július 15., szombat

Juhtúróval töltött csirkecombok



Hozzávalók:
4 db filézett felső csirkecomb
25 dkg juhtúró
10 dkg reszelt sajt
2 evőkanál tejföl
ízlés szerint:  só, öröltbors
kevés olívaolaj

Elkészítése:
A csirkecombokat alaposan átmossuk és szárazra töröljük.
Kevés olajjal jól átdörzsöljük,majd sózzuk,borsozzuk.
A juhtúrót összekeverjük a tejföllel és a reszelt sajttal.
Ízlés szerint ízesítjük sóval,borssal,majd négy részre osztjuk.
A filézett csirkecombok közé töltjük.
Nem tűzzük össze,csak ráhajtjuk a comb tetejét a töltelékre.
Szorosan egymás mellé tesszük egy kiolajozott tepsibe.
Tetejét kissé meglocsoljuk olajjal és forró sütőbe téve szép pirosra sütjük.
Petrezselymes burgonyával kínáljuk.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...