tag:blogger.com,1999:blog-2548286018231750759.post415365316799360867..comments2024-03-27T15:30:02.892+01:00Comments on Bibimoni Receptjei: CsalamádéJámborné Budai Mónikahttp://www.blogger.com/profile/12208909762100066012noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2548286018231750759.post-36127466882868681882022-02-07T22:31:31.592+01:002022-02-07T22:31:31.592+01:00Lányok,miért nem szabad forralni,az alaplebe a bor...Lányok,miért nem szabad forralni,az alaplebe a borkent? Erről sosem ír senki.Ha válaszoltok,én megkoszonom.Magdi Feketehttps://www.blogger.com/profile/00828963367133334376noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2548286018231750759.post-52942183061107572712019-01-30T18:39:57.015+01:002019-01-30T18:39:57.015+01:00Nálunk mindig így készül és én is így kaptam anno ...Nálunk mindig így készül és én is így kaptam anno a receptet. Minden évben készítek és soha semmi baj nincs vele. A cukor mennyiségét gondolom lehet csökkenteni,de én nem szoktam. A zöldségek a sózás után össze esnek és így négy üvegbe szokott beférni. Az igaz hogy volt már rá eset hogy a lé kicsitt sok lett és maradt belőle. A borkén természetesen csapott evőkanál,amit írtam is és az megegyezik egy puposabb teáskanál méretével.Jámborné Budai Mónikahttps://www.blogger.com/profile/12208909762100066012noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2548286018231750759.post-58756073999881621932019-01-25T17:38:12.687+01:002019-01-25T17:38:12.687+01:00Kedves Mónika! Most találkoztam a recepteddel és a...Kedves Mónika! Most találkoztam a recepteddel és a nagyon gusztusos képpel.<br />Csak nekem a 4,5 l víz + ecet + fűszerek + a zöldségek valahogy nem stimmelnek a 4 db 1 literes üveggel. (Mondjuk az evőkanál borként és az 1 kg. cukrot is sokallom, de ez már ízlés kérdése)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/13529327130869967489noreply@blogger.com