2017. március 18., szombat

Debrecen Agóra Tudományos ÉlményközpontAgóra Tudományos Élményközpontban voltunk egy pár napja Debrecenben.
Az élményközpont a Debreceni Nagyerdőben található.
Nagyon jól szórakoztunk és mindent ki is próbáltunk.
Utána elsétáltunk a közelben lévő arborétumba ,majd bementünk a városba ahol  érezhető volt hogy még nincs turista szezon.. A város kihalt volt de azért most is meg volt a maga szépsége.
Szokásomhoz híven kedvcsinálóként, hoztam nektek egy pár fotót és videót is..

Mit kínál az Agóra?

A létesítmény új attrakció a régió kínálatában; minden korosztály számára izgalmas kalandot, életre szóló élményt ígér. Az Agórában a játék és a szórakozás ötvöződik a tanulással; a gyerekek és felnőttek különleges eszközökkel, tudományos érdekességekkel ismerkedhetnek meg, rendkívüli és látványos kísérletek részesei lehetnek. A háromszintes modern épület laboratóriumaiban a látogatók bepillanthatnak a fizika, kémia, orvosbiológia, hidrobiológia, botanika és a robotika rejtelmeibe; a csillagdában tanulmányozhatják az égi jelenségeket.

Az Interaktív térben több mint harminc tudományos játékot, illetve interaktív eszközt lehet kipróbálni: találkozhatunk Öveges professzor Heki kutyájával, megfejthetjük jó néhány illúzió titkát, próbára tehetjük reflexeinket, vagy utat kereshetünk a végtelennek tűnő Tükörlabirintusban.Agóra Tudományos Élményközpont Homokozó 2.0
Saját videó

A hangok birodalmában 
Saját videóAgóra Tudományos Élményközpont PR film
Forrás: You Tube

Arborétumban készített fotóim:
Debrecen főutcáján készített fotóim:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...