tag:blogger.com,1999:blog-2548286018231750759.post1924305224875947777..comments2024-03-27T15:30:02.892+01:00Comments on Bibimoni Receptjei: Csokis lekváros mákos szeletJámborné Budai Mónikahttp://www.blogger.com/profile/12208909762100066012noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2548286018231750759.post-40127749597725186032017-12-08T20:15:12.497+01:002017-12-08T20:15:12.497+01:00Kedves Dezső!
Ezt a receptet nagyon sokan elkészít...Kedves Dezső!<br />Ezt a receptet nagyon sokan elkészítették már amiknek a fotóit posztoltam is a facebookos oldalamon.<br />Sajnálom hogy önnek nem sikerült. A vaj kikeverése igazán egyszerű feladat. <br />Nem kell hozzá más csak egy jó habverő. Ezután a tojások hozzáadásával is habosodnia kellene. <br />Az étcsokoládé keserű íze ellensúlyozza a lekvár és cukor édességét,de ha valaki nem szereti,cserélje le tejcsokoládéra. A piskóta valószínűleg azért tört mert túl lett sütve. Igazán nagyon sajnálom hogy nem volt siker élménye a recepttel,talán máskor jobban sikerül majd. <br />Fontos hogy egy nem sikerült recept ne vegye el a sütési kedvét. Én mindenesetre szíves látom máskor is és meg köszönöm hogy leírta a recepttel való tapasztalatait. <br />Üdvözlettel <br />Bibimoni receptjeiJámborné Budai Mónikahttps://www.blogger.com/profile/12208909762100066012noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2548286018231750759.post-18402424595018683352017-12-05T11:08:49.212+01:002017-12-05T11:08:49.212+01:00Elkészítettem, nem sikerült a legjobban. Ha vkinek...Elkészítettem, nem sikerült a legjobban. Ha vkinek szintén megfordulna a fejében, hogy 70%-os csokit olvasszon a tetejére, ne tegye! Borzasztóan keserű, elrontottam vele az egészet. A másik meg,hogy a vajat a cukorral habosra keverni nem tudom. Vmit csináltam,csomókba összeállt, azután ráütöttem a tojásokat. Bizonyára emiatt tört szanaszét a sütilapom. :(<br /><br /><br />Dezsőhttps://www.blogger.com/profile/05385561974151456827noreply@blogger.com