tag:blogger.com,1999:blog-2548286018231750759.post5718496363019069474..comments2024-03-27T15:30:02.892+01:00Comments on Bibimoni Receptjei: Sajtos-Sós csigákJámborné Budai Mónikahttp://www.blogger.com/profile/12208909762100066012noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-2548286018231750759.post-50405458586491592322014-02-27T14:26:38.257+01:002014-02-27T14:26:38.257+01:00Szerintem nem árt neki a fagyasztás, bár én még so...Szerintem nem árt neki a fagyasztás, bár én még soha nem fagyasztottam le, de majd most kiderül nálad a teszt:))Jámborné Budai Mónikahttps://www.blogger.com/profile/12208909762100066012noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2548286018231750759.post-9853455532191483032014-02-27T13:59:23.743+01:002014-02-27T13:59:23.743+01:00Nem, hamarabb megettük !:) Persze, messze nem olya...Nem, hamarabb megettük !:) Persze, messze nem olyan puha mint a kakaós csiga, igaz.Most hétvégén megint csinálok, és fagyasztok is le tekercset. Ha szerinted is alkalmas ez arra.Dezsőhttps://www.blogger.com/profile/05385561974151456827noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2548286018231750759.post-1662911789444349012014-02-25T20:04:33.366+01:002014-02-25T20:04:33.366+01:00Igen finom, legalább is nekünk ízlett:))Igen finom, legalább is nekünk ízlett:))Jámborné Budai Mónikahttps://www.blogger.com/profile/12208909762100066012noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2548286018231750759.post-80580049623227230002014-02-25T20:03:50.916+01:002014-02-25T20:03:50.916+01:00Örülök hogy elkészítetted és annak is hogy ízlett....Örülök hogy elkészítetted és annak is hogy ízlett.<br />Lehet hogy én tovább sütöttem és ezért roppanós, de puha egyben csak nem olyan puha mint egy kakaós csiga tésztája én erre gondoltam. Van kép? Ha igen küldjél!Jámborné Budai Mónikahttps://www.blogger.com/profile/12208909762100066012noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2548286018231750759.post-70713882261754590042014-02-25T16:30:44.284+01:002014-02-25T16:30:44.284+01:00Értem, köszönöm! Közben már megcsináltam, csak kic...Értem, köszönöm! Közben már megcsináltam, csak kicsit sótlan lett, mert a töltelékbe nem tettem bele a sót, bár Te irtad. Viszont a tetejére szórtam utólag /Somogyi Max (a face-en bárki megtalálhatja) által készített füstölt tengeri sót,/ ami igazán nem rontott rajta.<br /> Nem tudom miért, az enyém nem sikerült ropogósra, de nagyon finom lett, most ez lett a kedvencünk az unásig sütött sajtos rudak helyett! Még aznap este elfogyott, így legközelebb dupla mennyiséget sütök, sőt azon gondolkodom, hogyha egyúttal a mélyhűtőbe is lehetne rakni egy-két tekercset, "vészhelyzet" esetére. Te gondolsz erről?<br /> És köszi ezt a receptet, jövő héten újra elkészítem!!!! Üdv, IcaDezsőhttps://www.blogger.com/profile/05385561974151456827noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2548286018231750759.post-31354508455320537452014-02-22T17:09:16.666+01:002014-02-22T17:09:16.666+01:00A kávés kanál a legkisebb igazi kávés kanál:))A kávés kanál a legkisebb igazi kávés kanál:))Jámborné Budai Mónikahttps://www.blogger.com/profile/12208909762100066012noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2548286018231750759.post-7292409105313708612014-02-22T15:24:48.615+01:002014-02-22T15:24:48.615+01:00Ma megcsinálom...amit pontosan be tudnék azonosíta...Ma megcsinálom...amit pontosan be tudnék azonosítani, az a mokkáskanál, vagy a teáskanál. (A só mennyiségéről lenne szó) . <br />Ha nem tudsz hamar válaszolni nekem, akkor csapott teáskanalat választok. Megírom, milyen lett!Dezsőhttps://www.blogger.com/profile/05385561974151456827noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2548286018231750759.post-67415866323614541392014-01-09T17:29:30.425+01:002014-01-09T17:29:30.425+01:00Nagyon guszta finom kis rágcsálnivaló!Nagyon guszta finom kis rágcsálnivaló!Évahttps://www.blogger.com/profile/16039663404789252611noreply@blogger.com